HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

b9a7c9d6f3a811e2904822000a1fc3ed_7.jpgA Brickflow újságírók és bloggerek számára nyújt lehetőségeket közösségi média tartalmak vizuális történetekké fűzéséhez. Ez az első eszköz, amelyik képes Instagram videókat egységes történetekké fűzni - írja a HVG.

Mire is használható a Brickflow?

Bloggerek számára tematikusan rendezhető képek és videók összecsomagolása oldható meg. Tanárok és marketingesek kezében pedig a közösségi oldalakon talált képekből diasor készíthető, de alapvetően történetmesélésre lett kitalálva a Brickflow.

Mi már július 16-án használtuk is egyszer kísérletképpen és köszönjük, tetszik. Ennek örömére megmutatjuk, milyen Instagram fotók készültek ma Budapestről:

A Brickflow a legfrissebb közösségi média trendeket figyelembe véve készült: hashtagek, négyzet alakú tartalmak és vizuális építőkockák. A Brickflow Instagram, Twitter, Tumblr és YouTube tartalmakat tud beágyazni, tehát már nem kell a közösségi oldalon nehezen másolható tartalmakat mindenféle kétes eszközzel (printscreennel) leszedegetni és ezzel a szöveges tartalmaknál már elfogadott beidézés helyett tulajdonképpen lopni a tartalmakat. 

Címkék: budapest kütyü technológia instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr585421679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása