HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

Fele annyi idő alatt nőtt 150 milliós havi látogatottságot a mobilfotós közösségi platform, mint a Twitter. Ráadásul ehhez két évvel kevesebb időre volt szüksége, mint "apukájának" a Facebooknak, állítja a Think Tank L2 Intelligence riportja, saját kutatási adatainak elemzésére hivatkozva.

A Business Insider az elemzésről írt cikkében megemlíti, hogy a 2013-as növekedésr 60 milliósra becsli az L2, míg ez idő alatt a Twitter 37 milliós új felhasználót verbuvált szerintük. Az elemzésben azért látható egy kis ellentmondás a Facebook hivatalos adataival szemben.

A 2013-as negyedik negyedéves jelentésében David Ebersman pénzügyi igazgató csupán annyit említett, hogy az Instagram felhasználói bázisa egy év alatt duplázódott. Ha ez tényleg így van, akkor ez a szám valójában már 180 millió is lehet. Ahhoz, hogy ezt biztosan ki merjük mondani, picit még várni kell, de izgalmas a növekedés. Ezt a "lukat" lehet látni az L2 grafikonján is.

Az L2 szerint jelenleg az Instagramon ezek az adatok jellemzőek:

  • 1000 komment/másodperc
  • 8500 like/másodperc, ami naponta 1,2 milliárd like/nap
  • 16 milliárd feltöltött fotó az alkalmazás kezdete óta

 

Az Instagram növekedésének legfrissebb diagramja:

screen shot 2014-02-18 at 9.35.02 am.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Az L2 nagyvonalúan Instagram 2014-nek nevezett riportja érdekes adatokat tartalmaz a márkák számára arról, mely területen milyen eredményeket értek el Instagramozó cégek, a felhasználói szokásokat is jól bemutatja és egy frappáns videóban is összefoglalta legfőbb mondanivalóit.


Intelligence Report - Instagram 2014
from L2 Think Tank on Vimeo.

A jelentés regisztráció ellenében letölthető az L2 oldaláról.

Címkék: statisztika hír összefoglaló instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr475822163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása