HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

A filmipar első szárnypróbálgatásai már láthatók az Instagramon. Ez a tegnapi Steve Jobs életét feldolgozó, Ashton Kutcher főszereplésével elkészített JOBS című film Instagramon is publikált 15 másodperces trailerét nézve is egyértelmű, de vannak más jelei is.

Filmsorozatok az Instagramon?

Talán igen, ez is lehet egy irány. David Koechner és Halrand Williams humoristák már publikálták is az első 8 részét Steady and Shakes című "sorozatuknak" David Instagram profilján. A két botcsinálta zsaruról szóló filmet kilenc barátjukkal, 8 órás munkával vették fel. iPhone-ok, laptopok segítségével rögzítették a részleteket és adták a háttérzajokat is. David elmondása szerint felejthetetlen élmény az, hogy élesben, utólagos szerkesztés nélkül készülnek a sorozat egyes filmjei.

Steady and Shakes főcím:

Desert Friends - az első sci-fi sorozat Instagramon

A másik filmes példánk egy olyan leginkább Star Trek utánérzéseket keltő fekete-fehér retro beütésű sorozat, aminek július1-i indulása óta már 37 része (egy évad?...) megtekinthető. A három, távoli galaxisba tévedt barát megpróbál visszatérni Palm Springsbe.


Annyi biztos, hogy ezek még nem igazán meggyőző minőségű alkotások, és a nézettségük sem veri az eget. Meglehet azonban, hogy ahogy anno a Dogma-filmek új alternatívát hoztak a filmkészítésbe és sokan meg is szerették a stílust, valami hasonló megtörténhet itt is. Az Instagramon (egyelőre) minimálisan szerkeszthető videók és utómunka lehetőségek, a mobilos minőség akár segíthetik is a feltörekvő tehetségeket. Talán ez platform a filmiparnak tud olyan megújulást hozni, hogy az eredeti ötleteket felvonultató készítők gyors karriert futhatnak be. Mint pl. Kho Phan 23 éves animátor, aki éppen most fejezte be az MTV Video Music Awards jelölteket bemutató mini filmjeit.

Függöny. (bocs Plastik)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr855409289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása