HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

A mai nappal elstartolt Orbán Viktor hivatalos Instagram profilja, amin rögtön az első kép mellett sikerült olyan hatásvadász hashtageket használni, amire egyből ugrottak a hazai instagramozók, és kommentekben gúnyolták a próbálkozást.

A fotón éppen ezért most több a hozzászólás, mint a lájk.- írja a Social Daily.

Az biztos, hogy a fiók kezelőjének géppuska ujjai lehetnek, mert a sok szatirikus, troll bejegyzést folyamatosan törli. Trendi kütyü van, cenzúra is. Talán nem pontosan erről szól a közösségi média, de valahol megértjük az adminokat is.

A Cink.hu szerint: "A felhasználók mindenféle, viccesnek szánt hashtageket kezdtek bekommentelni, úgymint #foodporn, #luxxy, #highlife, #china, #hagyma, #kutya, #ezkijottvagylement és így tovább. A mögöttem ülő NAK annyit kommentelt, hogy #490ftmenü. Ő volt a sorban a második. És kicenzúrázták 5 percen belül."

Címkék: politika orbán étel orbánviktor instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr455811212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása