HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

6c344390a7e211e1b9f1123138140926_7.jpgEsküvő közeledtével szívesen nézegetjük mások fotóit, hogy abból inspirálódjunk. Hogyan díszítsük az asztalokat, milyen színű csokor legyen a menyasszony kezében, vagy úgy általában az egész esküvő designja tűnik kemény diónak, nem ártana egy kis segítség. Ez esetben sem kell csalódnunk az Instagramban: csak a #wedding kulcsszóra már 8,5 millió fotó között böngészhetünk az ötletek után.

Nézzük, melyek a legjobb Instagram profilok, akik az esküvőiparban forgolódnak!

Jose Villa

josevilla.jpg

honlapján is elképesztő fotók vannak (ne nyisd meg, csak ha van legalább egy órád!), de Instagram profilja is a legjobbak közé tartozik. Közel ezer fotója kisebb részt személyes jellegű, esküvői fotóival betekintést enged a kulisszák mögé, és ezt 92 ezer követője látja napról-napra.

Style Me Pretty

smpweddings.jpg

Az @ Smpweddings profil a http://www.stylemepretty.com/ magazin kiegészítő csatornája. Esküvői fotók, dekorációs ötletek és egyéb jótanácsok olvashatók a honlapon, a fotós profilon pedig a meghívóktól a desszerteken át a csokrokig mindenféle ötletekkel látják el követőiket.

@ Rocknrollbride

rockrollbride.jpg

Aki inkább az alternatív esküvői designt kedveli, annak ezt a profilt ajánljuk követésre. A készítő egy honlapot is üzemeltet, sok jó - és alternatív - tanáccsal azoknak, akiknek már elegük van a sablon esküvői ruhákból, ételekből és hajviseletből.

@ Cecijohnson

cecijohnson.jpg

Ceci Johnson anyuka, stylist, arculattervező és igazi divatimádó New Yorkból. A CeciStyle magazin szerkesztője is. Aki igazi nagyvárosi inspirációkra vágyik, szeretni fogja fotóit.

@ Story_of_us

storyofus.jpg

Soha ne becsüld alá az esküvői meghívót fontosságát! Az első dolog, amivel a vendégek számára megmutatja, milyen lesz az esküvőd. Az ausztrál esküvői arculatok tervezésével, fotózással, videózással foglalkozó kisvállalkozás profilja kihagyhatatlan akkor, ha épp meghívót tervez az ifjú pár, vagy azon gondolkodik, hogyan örökítse meg élete legszebb napját. Honlapjukon további sok érdekesség látható. Egyedi ötletek és csodásan komponált fotók láthatók Instagram profiljukon.

@ Theknot

theknot.jpg

Minden, ami esküvő. A legnagyobb rajongói számmal rendelkező Instagram profil, milliónyi ötlettel és információ-gazdag honlappal.

@Delbarr Moradi

delbarrmoradi.jpg

Delbarr profi esküvői fotós San Franciscoban. A grafikusi háttérrel rendelkező hölgy nagyon ügyel a kompozícióra. Instagram profilja tömve van gyönyörű pillanatokkal és vidám párocskákkal. Honlapja: http://www.delbarrmoradi.com/

@amylittlephotography

amzlittlephotographz.jpg

Ismét egy fotós hölgy, aki tele van ötletekkel és csak csodálni lehet a fotóit. Honlapja is szép és hangulatos.

A hazai viszonyok tekintetében még túl sok zászló nincs leszúrva, ezért csak becsületből mutatunk néhány olyan szolgáltatót, akik fotóit az #esküvő vagy #esküvőszervező kulcsszavakra fedezhetünk fel.

@Creacommedia

lagzigurut szakavattottaknak nem kell bemutatni. Mindent tud az esküvőről, és ugyan Instagram profilja sok magánéleti fotót is tartalmaz, esküvő fotókban is bővelkedik vállalkozásának honlapja, ahol hetente közöl újabb és újabb fotót helyszínekről, párokról, dekorációs ötletekről.

@htphoto9

htphoto9.jpg

Monumentális és megható pillanatok, remek színek - csak ajánlani tudjuk!

@Adoreinstagram

A reményfutam. Két fiatal hölgy indított egy blogot, elsősorban menyasszonyok érdeklődését lefedve, és a hozzátartozó Instagram profilon néhány ötletes képet is láthatunk. Őket becsületből like-oltuk is, csak így tovább!

Címkék: kreatív reklám kereskedelem cégek instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr895422485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása