HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

roscosmos_1.jpgInstagram profilt indított az Orosz Szövetségi Űrügynökség, hogy javítsa PR kommunikációját. A hivatal azt reméli, ezzel az újszerű kommunikációval emeli az érdeklődést az űrrepülés iránt, és az érdeklődőket is könnyebben tudja tájékoztatni az aktuális eseményekről. Úgy tűnik, tanulnak a NASA közösségi média sikereiből.

A Roscosmos szóvivője Irina Zubareva elmondta, hogy a januárban indított Twitter és a Facebook fiókjaik már számos hasznos megjegyzést kaptak. Az ügynökség által feltöltött első 14 kép az orosz űrhajósokat, egy Proton rakéta indulását, az orosz Nemzetközi Űrállomást és a Föld és a Hold látképeit ábrázolja.

roscosmos.jpgA Szovjetunió felbomlása után Oroszország 1992-ben hozta létre nemzeti űrügynökségét. A Roscosmos egyike azon három űrügynökségeknek, amelyek rendelkeznek az embert szállító űrhajók technológiájával. Jelentős szerepet vállaltak a Nemzetközi Űrállomás építésében és jelentős a szerepük a fenntartásában is.(forrás: Wikipedia)

Ezzel szemben a NASA igazi közösségi nagyágyú. Már régóta jelen van a közösségi média oldalakon, hiszen Facebook több mint 100(!) Twitter csatornát tart fenn, beleértve a különböző űrmissziók egyedi csatornáit, mint például a két aktív Mars robot, a Curiosity és Opportunity üzeneteit tartalmazót. Közösségi média kommunikációjuk sikerét számos díj is bizonyítja.

A NASA az Instagramot viszonylag későn fedezte fel, hiszen 2013 szeptemberében csatlakozott a mobilfotós alkalmazáshoz, hogy kutatásairól készült tényleg gyönyörű képeket itt is bemutathassa. Viszont sikere vitathatatlan: a több mint 300 feltöltött űrfotót 600 ezer követő lájkolja naponta. Nasa az Instagramon »

nasa_1.jpg"Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy megosszuk az űrügynökség történetét és felfedezéseit" - mondta Lauren Worley sajtótitkár. Ez az innovatív hozzáállás azért is segíti őket, mert ha a NASA, aki alapvetően a kutatásról, a lehetőségek felfedezéséről és azok kiaknázásáról szól (nyilván az űrkutatás területén), akkor miért ne csepegtethetne szintén újszerű csatornákon ezeknek eredményeiből a hétköznapi emberek felé - akik amúgy fizetik adójukkal az egész intézményt?...

Címkék: hír nasa instagram roscosmos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr205501462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása