HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

Untitled-2.jpgA planking, owling, vadering fotós mániák után 2014 egyik nagy mémje lehet a #selfieolympics tag. Hiába érezzük lejárt lemeznek 2013 sláger közösségi kifejezését a selfie-t, úgy tűnik még van új a nap alatt. A szelfi fotókon is lehet a "magasabbra, gyorsabban, jobban" elv alapján egyet fordítani, hogy ne unjuk meg őket.

A Szocsi téliolimpia már folyik, a versenyszellem pedig mintha kiáradt volna, és a #selfiolympics taggel új őrület ütötte fel fejét a közösségi oldalakon. A "Selfie Olympics" nevű versengés a Facebook, Twitter és az Instagram oldalán zajlik. Lényege, hogy ki tud a leglehetelenebb, kockázatosabb, veszélyesebb pózban képet készíteni magáról. A szelfi olimpia kulcsszóval megjelölt fotók milliói között - melyek közül a legtöbb átlagos, vagy inkább borzalmas - rátalálhatunk egészen jókra is, melyek látványos, jó képek. Egyik másik fotót nézve felmerülhet bennünk, hogy nem törte-e ki a nyakát a fotós a mutatvány végén. Az új közösségi mémnek Selfie Game néven pár nap alatt 50ezresre növekedett facebook oldala is van.

Összeállítottunk egy galériát, melyben a legérdekesebbek szelfi olimpia Insta fotókat pörgethetitek végig!

A galéria a Brickflow magyar startup slideshow készítővel lett összeállítva. Próbáld ki, remixeld és terjeszd!

Címkék: érdekes vicc galéria mém instagram selfie

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr65746146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása