HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

Szerelmet vallani sokféleképpen lehet. A klasszikus modelltől (ablak alatt szerenádot adni, folyóparton megkérni a vágyott hölgy kezét, stb.) a 21. századra már sokan eltávolodtak, de van még remény, hiszen időről időre bizonyítja számunkra valaki, hogy van még romantika az emberiségben!

Zach Hindes és barátnője, Emily Ahlenius mindaddig hétköznapi volt, míg Ahleniusnak el nem kellett utaznia Wisconsinba. Néha épp a távolság indítja be a férfiakat? Mindenesetre Zach innentől fogva naponta egy Instagram fotóval üzente meg kedvesének érzelmeit.

Igen, hallottunk már olyat, hogy az Instagram "hozott össze" párokat, de ez most más! A From Georgia To Wisconsin Instagram-profilban Zach 98 napon keresztül (indulástól kezdve a lány szülinapjáig) minden egyes nap egy romantikus üzenetet posztolt. A hölgy először nem is sejtett semmit a dologról, de amikor megtudta, teljesen elolvadt, az utolsó „Hozzám jössz feleségül?" posztra pedig azonnal igent mondott! Képgalériánkban bemutatunk néhányat, és természetesen Zach és Ahlenius is láthatóak!

A teljes galéria a @Fromga2wi instagramon profilon és egy weboldalon is megtekinthető.

Címkék: kreatív galéria esküvő szerelem instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr665724102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása