HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

456713-eriksson-anorexia-recovery.jpgEgy svéd tinédzser Instagramon naplózta az anorexiából való kigyógyulását. Antonia Eriksson, 18 éves fitnesz-blogger, aki látszólag nem különbözik sok más insta használótól: sportos fotókat, selfie-ket és kajaképeket töltöget fel az egyre népszerűbb mobilfotós közösségi oldalra. Viszont első fotója egy kórházi ágyon készült, közel a halálhoz, 38 kilóra lefogyva.

2012 őszén Antonia Eriksson szíve és szervei közel voltak ahhoz, hogy felmondják a szolgálatot, a csontjai legyengültekvoltak és a reflexei is megszűntek működni. De szembe szállt az anorexiával: a 18 éves lány a kórházi ágyon tett egy fogadalmat, hogy meggyógyul, életét visszaszerzi. Fogadalma megerősítésére regisztrált Instagramon és feltöltötte első képeit - akkor még anonim módon.

A kórházi ágyról készült fotó, amikor Antonia már csak 38 kilós volt.

"Amikor elkezdtem az @eatmoveimprove profilba feltölteni a képeket, akkor még @fightinganorexia névvel, anonim kezdtem el a fotózást. Eltartott egy ideig, amíg úgy döntöttem, hogy megosztom a személyazonosságom."- mondta Antonia a Daily Dot magazinnak.

Ma már a fotó-megosztó felhasználói „oldala” tele van pozitív, izmainak fejlődését bemutató és az egészséges életet hangsúlyozó képekkel. Antonia azt is elárulta, hogy a 15 hónapig tartó útja a mostani állapotáig gyakran sötét és fájdalmas volt, viszont rengeteg támogatást és biztatást kapott követőin keresztül. Ma már sikerével azt üzeni mindenkinek, aki küzd az anorexiával: lehetséges kigyógyulni és igenis megéri!

A képeit elnézve, megérte végigjárnia a poklot…Nézd meg a galériát a bal oldalon, alul látható play ikonra kattintva!

 A galéria a Brickflow magyar startup slideshow készítővel lett összeállítva. Próbáld ki, remixeld és terjeszd!

 

Antonia Eriksson ma így néz ki - 15 hónapja pedig még 38 kg volt...

UPDATE: közben a Velvet.hu is megírta a sztorit, nálunk kicsit bővebben.

Címkék: érdekes galéria siker hír egészség sztori pozitív instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr25737436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása