HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

7661402_1.jpgA Torontói Némafilmfilm Fesztivál az Instagram egészen egyedi használatára adott egy remek példát. Chaplin életművét mutatták be különleges módon, egy "meghekkelt" profilon.

Mit csinálna Chaplin, ha ma élne? Naná, hogy Instagramozna, de nagy újító lévén biztosan másképp használná azt. Talán ebből indultak ki a kanadai szervezők, amikor kitalálták azt, hogyan hozzák közelebb a fiataloknak az éppen 100 éves jubileumát elérő Chaplint.

A TSFF már a tavalyi fesztivál idején is használta a mobilfotós platformot. Akkor az okostelefonok görgetési lehetőségét használták ki arra, hogy a némafilmeket lejátszhatóvá tegyék bárki számára (egyszerűbb megnézni és megérteni itt).

Idén nem csupán egy-egy kreatív fotó feltöltésével akarták elérni azt, hogy érdekessé tegyék a fesztivál iránt érdeklődők számára profiljukat, hanem a Cossette marketing ügynökség kitalált egy olyan kampányt, aminek segítségével garantált, hogy az egész profilt egyben fogják böngészni az érdeklődők. Mindez egyfajta tiszteletadás Charlie Chaplinnek is, aki épp 100 éve kezdett filmezni.

A TSFF Instagram trükkje akkor érthető meg, ha az okostelefont vízszintes nézetbe fordítjuk, és a feltöltött fotókat így egymás mellett láthatjuk. A fotók, szövegek és videók úgy lettek feltöltve, hogy ebben a nézetben ténylegesen egy idővonalat látunk, helyenként egy Instagram videóval megszakítva (lásd a videót, vagy a TSFF Instagram fiókját).

7658224_1.jpg

A rövid klipeken Chaplin filmjeibe pillanthatunk bele. Shirley Hughes, a fesztivál igazgatója elmondta, hogy "nagyon boldogok vagyunk, hogy ezzel az időgéppel Chaplin életművét is és egyúttal a Fesztivál programját is összeállíthattuk". A filmfesztivál április 3. és 8. között kerül megrendezésre Torontóban.

Forrás: The Verge

Még több Instagram hír itt, csatlakozz »

Címkék: érdekes kreatív esemény hír instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr385830760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása