HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

ss.jpgMi is igazából a telefon? Számítógép, óra, kazettás magnó, naptár, vagy akár könyv - de a legtöbbször kamera! Ezzel indul az időseknek szóló Instagramot bemutató gyorstalpaló.

Conan O'Brien amerikai tévés és humorista rengeteg vicces videóval ajándékozta már meg az erre fogékonyakat. Most rátaláltunk egy szatirikus sorozatára, amiben időseknek mutatnak be olyan hasznos programokat, mint a Google Plus, Twitter és például az Instagram.

A Senior Tech Lessons címen futó oktató videók házigazdája Bob, a legújabb epizódban azt mutatja meg, hogyan kell használni az Instagramot.

Címkék: vicc humor videó instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr365481485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása