HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

HVG: A mai napon nagy app-frissítést jelentettek be: az Instagram 4.1-ben immár a videofeltöltés lehetősége is megjelent.

HWSW: Torzítás helyett a valószerűség az új mobilfotós trend. Az Adobe Lightroom és Apple Aperture fotós szoftverekhez szűrőket és előkészített effekteket gyártó cég új alkalmazása irányadó lehet. 

Hashtag.hu: A Youtube alapítói is egy új, rövid videók megosztására koncentráló alkalmazással rukkoltak elő

Katy Perry is Instagramon kampányol új albumához: Megjelent az énekesnő legújabb kislemezdala, a Roar, amelynek borítóját Katy néhány nappal ezelőtt mutatta be az Instagramon.

Madonna fiával Instázik: Az énekesnő tegnap töltött fel egy videóról, melyben fia éppen egy jacht fedélzetén táncol anyuci zenéjére, miközben Maddie lelkesen biztatja csemetéjét, aki tavaly a turnéján is szerepelt már a színpadon mozdulataival.

Oroszország hangja: Bassár Aszad szíriai elnök létrehozott egy felhasználói fiókot az Instagram fényképmegosztó oldalon Syrian Presidency néven.

Couchsurfing blog:Utazás a Csendes-Óceántól az Atlanti-Óceánig stoppal. Korábban már voltak rövidebb stoppos élményei, de ez eddigi leghosszabb és legizgalmasabb utazása. Instagrammon osztja meg a fényképeit.

Appleblog: Völgyi Attila és az iPhone-nal mászkáló fotóriporterek

Recorder blog: Alakítsd te is a Sigur Rós hashtag-klipjét!

Címkék: hír instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr785457239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása