HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

selby.jpgHelló gólya! Közeledik az első év és be vagy rezelve? Akkor kezeld magad ezzel a videóval! Nick Selby a Rettenthetetlen, Rocky és hasonló nagyok lelkesítő beszédei közé emelkedett, pár perc alatt. Napok óta egy másodéves egyetemista őrült beszédéről készült videó terjed mémként az interneten. A 2001 Űrodüsszeiát idéző háttérzenére a kezdetben szokványos (álmosító?) beszéd átcsap metálba, és mindenki csak pislog.

Nézzük:

A felvétel elterjedése vírusszerű lett, pár nap alatt az eredeti Youtube videót 2,5 millióan nézték meg, és rengeteg másolat is készült róla, így jelenleg összesen kb. 4 milliós a felvétel ismertsége. Az amerikai média kézről-kézre adta a Steve Ballmeri magaslatokban kitörő ifjút, ő pedig világhírű lett.

A beszéd lényege szabad fordításban:

Georgia Tech sok hagyományára büszke, de az egyik, amit én a legizgalmasabbnak tartok, kiválóság hagyománya. Diákként nem az a küldetésünk, hogy az űrhajósok, Nobel-díjasok és elnökök nyomába lépjünk, akik már diplomát szereztek előttünk, hanem, hogy meghaladjuk őket! Az a küldetésünk, hogy összetörjük az óriások vállát, akikre állunk ... Azt mondom neked, ha meg akarod változtatni a világot, akkor a Georgia Tech a te helyed! Itt ezt meg tudod tenni! Ha meg akarod építeni az Acélember páncélját, a Georgia Tech a te helyed! Itt ezt meg tudod tenni! Ha te a megnyitó beszéded alá zenei aláfestést akarsz, hogy ettől legyél f***a gyerek, a Georgia Tech a te helyed! Én megtettem ezt!


A Georgia Egyetem vezetői azt ugyan tudták, mi lesz a beszédben, de azt nem, hogy _hogyan szeretné elmondani az ifjú lelkes agitátor...Ezért is frappáns csattanó a beszéd végén hallható "én megtettem"!

A 19 éves Nicholas Selby, tavaly még gólyaként az Alabama állambeli Georgia Institute of Technology-n észrevehetetlen volt. Saját bevallása szerint barátok nélkül érkezett, idegesen és amúgy is szégyenlősnek tartja magát. Az interjúkban elmondta, hogy a beszédre pályázatot írtak ki, amit ő megnyert és rengeteget gyakorolta a látszólag spontán, fejből mondott beszédét.

A Nowthis News Instagramos hírcsatorna ráérezve a beszéd legőrültebb jelenetére, kiemelte azt egy Instagram videóban - mémvadászoknak átcsomagolva. 

Ez a trend érzékelhető. Az Instagram videók 15 másodperces hossza és nagyon könnyű kezelhetősége elősegíti az aranyköpés-jellegű minivideók elterjedését. Mutatunk is egy szépet:

A lelkesítő beszédeknek óriási könyvtára van - csak nagyon szétszórva. Feltöltődhetünk a Minden héten háború legjobb perceivel, William Wallace-al, vagy Rocky-val, csak idő kell hozzá.

A teljességhez hozzátartozik, hogy a Gawkeren ugyan megjelent, hogy Nick beszédét és az aláfestő zenét - tehát magát a performanszt - lopta egy Andy Stone nevű humorista műsorából, de a Huffington Poston adott interjújában elismerte, hogy ez így van, sőt, ő előzőleg megkérdezte Andy Stone-t, használhatja-e saját beszédében ezt a megoldást, aki engedélyt is adott rá. Szóval korrekt, szép munka volt, és 15 perc hírnév az eredménye. Gratula Nick, sok sikert a második évben is az egyetemen!

Címkék: vicc humor hír instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr55480676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása