HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

4.jpgRuth Iorio kaliforniai hölgy úgy döntött, élőben közvetíti Twitteren és Instagramon otthon szülését. Az eredmény egy nyers, intim, magával ragadó sztori egy élet kezdetéről.

Ruth az első fájások kezdetétől cenzúrázatlanul kiabálta ki a világba Twitteren és Instagramon gondolatait, fájdalmait, szülésének képeit. Családja barátai és bárki, aki profiljaira ránézett, megismerhette, milyen is a szülés teljes valójában. 

A Huffington Postnak adott interjúban elmondta, hogy "a szülés különleges élményét akartam átadni. Vonzó vagy sem, őszinte akartam lenni." Az eredmény egy nyers, intim, magával ragadó sztori egy élet kezdetéről. Galériánkban néhány fotót mutatunk be a közölt(hető) fotókról, mert tényleg vannak 18+-osak is...

A szülés 12 órája valószínűleg a szokásosan telt: küzdelemmel, fájdalommal teli lehetett, hiszen Ruthnak ezekből az órákból nincs túl sok twittje vagy fotója.

Összeállítottunk egy galériát, melyben a legérdekesebbek Insta fotókat és twitteket pörgethetitek végig a szülésről!

A galéria a Brickflow magyar startup slideshow készítővel lett összeállítva. Próbáld ki, remixeld és terjeszd!

Iorio gyermeke, Nye ugyan otthon született meg, de mégis kórházba kerültek, mert a méhlepény egy része bennmaradt... Iorio vérátömlesztést, antibiotikumot és lázcsillapítót kapott, két napot töltött bent.

Ruth Oiro ezzel a húzásával rendesen felkavarta a tengerentúlon az állóvizet, hiszen az otthonszülés ott is nagy vita alatt álló dolog. A Cambridgben végzett hölgyet amúgy is már sok támadás érte, hiszen végzettsége és elismert orvos apja ellenére korábban sztriptízbárban dolgozott, amiről könyvet is írt.

A mi szempontunkból a dolog fontossága az, hogy egy új platformon egészen nagy médiafigyelmet is lehet elérni azáltal, hogy tabukat döntögetünk, vagy a platformon eddig szokatlan módon megnyílunk újszerű kommunikációval.

Címkék: érdekes galéria egészség sztori instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr625748765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása