HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

kaws-mtv-vma-moonman-01-570x451.jpgAz MTV Instagram és a Vine videómegosztókon fedi fel az idei Video Music Awards jelöltjeit. Talán éppen most.

A július 17-én szerdán megjelenő minivideók elkészítéséhez Khoa Phan-t, egy a Vine videómegosztón kreatív animációival már híressé vált alkotót kértek fel. Az "év videója" kategóriára jelölt filmeket tartalmazó videó ígéretük szerint már reggel 8 órakor megjelenik, aztán szépen sorban óránként jön a többi is. A kampány a #RoadToTheVMAs hashtag alatt fut a közösségi oldalakon, amit ide is bekötünk, így az oldalt frissítve innen is lehet követni a legfrissebb képeket és videókat.

A nagy megújulás jegyében a díjat magát is leporolták, és a 90-es években sajátos graffitizéssel kezdő, mára extravagánssá vált KAWS nevű művészt kérték fel az ezüst asztronauta redesignolására. A koponya, Mikegér és ki tudja még milyen motívumokat ötvöző új szobrocskát augusztus 25-én a 30. díjátadó gálám Brooklynban, a Barclay's Centerben adják át az arra érdemeseknek. 

Legfrissebb képek és videók az MTV Video Music Awards 2013-as jelöltjeiről, magyar idő szerint délután kettőtől jönnek a jelöltek videói!

Az MTV Video Music Awards 2013-as az év videója jelöltjei:

A jelöltek listája és a klipek:

 Közben megjelent a VMA oldalán is minden részletesen.

A mostanában futótűzként terjedő jelenség - vagyis az, hogy a két trendi közösségi oldalt egyre több kampányba szeretik belekavarni, ezáltal is nagyobb hírverést kierőszakolva - a celeb/zeneipar után már Hollywoodot is kezdi megkörnyékezni, de erről egy későbbi írásban foglalkozunk. Az MTV díjátadó gáláról már márciusban lehetett tudni, hogy újra New York-ban rendezik (nem, mintha nem tök mindegy lenne, melyik városban tartják, a tévé és internet korában). Stephen Friedman, az MTV elnöke a döntést azzal indokolta, hogy a New York-i negyed olyan "kulturális fővárossá fejlődött, amelyben a zene, a sport és a szórakoztatás naponta történelmet csinál".

Az első MTV-díjakat 1983-ban, a manhattani Radio City Music Hallban adták át, így a jubileumi, 30. átadást igyekeztek még emlékezetesebbé tenni. Khoa Phan és KAWS na és a két rivális mobilos videómegosztó a saját chipsméretű videóival biztosan ad egy löketet a kampánynak. A 90-es években fénykorát élő MTV először a Youtube által lett megszorítva, de mintha most kezdené megérteni, hogy a fiatalok már rég nem a tévéjük előtt ülve nézik a klipeket, hanem a közösségi oldalakon. A tavalyi díjátadóval kapcsolatosan 12,8 millió komment jött létre Twitteren és Facebookon, amit akkor be is kötöttek az MTV egyik oldalára, így ott lehetett követni azokat.

Ilyen videókat várhatunk Khop Phantól:

Címkék: esemény videó vine instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr275409101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása