HTML

Instagramma

Instagram érdekességek, közösségi marketing, fotók és videók, melyek hírértékűnek számítanak. Minden, ami a népszerű mobilfotós közösségi alkalmazást érinti

Instagram cégeknek

Ha cégként szeretnél Instagramot használni marketingcélokra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Insta hírek Facebookon

Instagram hírgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Népszerű az Instagramon

A legtöbb like-ot és kommentet kapott fotókat itt frissítjük folyamatosan.

US-WhiteHouse-Logo.pngPete Souza, a Fehér Ház hivatalos fotósa Instagram fiókot nyitott, ahol hivatalos, de kulisszák mögötti fényképek fognak folyamatosan megjelenni az Amerikai Egyesült Államok elnökének mindennapjairól. 

 

A Fehérház első Instagram fotója:

Pete Souza nem egy lusta fotós, már kilenc fotót fel is töltött. Itt például Obama száll fel az Air Force One-ra:

A fenti esemény apropóján érdemes kicsit az események mögé nézni. Aki kicsit is jobban figyel a politikai szervezetek online mozgolódására, nem nagyon lepődött meg. Színészeket és a sportolókat már meghódította az okostelefonos fotókra épülő közösségi oldal, de az Instagram ittt nem adja fel. Az közismert emberek következő "kategóriáját" célozta meg: a politikusokat.

A cél nem kicsi, különösen, ha tudjuk, hogy jelenleg az Instagram - ami ma már a Facebook egy részlege, hiszen a nagy kék vállalat nemrégen akvirálta - 30 fős csapattal rendelkezik. A Facebook pár héttel ezelőtt egy álláshirdetésben "politikai információs menedzser" pozícióra keresett szakembert, aki képes kezelni és végrehajtani kapcsolatot a kormányok, a politikusok és a politikai befolyásos emberei között, de igazából a Facebook mobilfotós alkalmazását propagálja, ezzel is biztosítva pozícióit versenytársaival szemben.

Barack Obama vagy Mitt Romney már régóta posztol fotókat épp aktuális útjairól az Instagramon, pár hete Michelle Obama is regisztrált, de sok más politikai esemény is történt a mobilos fotók erdejében. Az egyiptomi forradalom is követhető volt itt, illetve nagyobb katasztrófákról is sok fényképet töltöttek fel a szemtanúk vagy áldozatok. Mondahtjuk azt is, hogy ha már Észak-Koreáról naponta új fotókat láthatunk, vagy a brit trónörökös születéséről, akkor miért pont USA maradna ki?

Összefoglalva látható, hogy a stratégia szerint egészen magas körökben igyekeznek támogatókat - és ez esetben tartalom előállítókat - megnyerni maguknak. Ha pedig van értékes tartalom, akkor azok köré jöhetnek a reklámok. Ha egy üzlet beindul...

Címkék: politika hír facebook márka kommunikáció instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://instagram-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr835423379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása